XOCOLATES I TORRONS
ANY 1910

Rafael Comas, veí de Castellfollit de la Roca, població de la comarca de la Garrotxa, provincia de Girona, va fundar una fàbrica de xocolates que hi posà el seu cognom "Las Comas". En els seus inicis solament fabricava xocolata en teules de manera molt artesana i amb poca producció.

ANY 1930

Rafael Comas ven la seva fàbrica de xocolates al seu nét Ricard Planas.

ANY 1948

Ricard Planas ven la seva fàbrica a Josep Canadell i Barbí. És en aquesta època quan s'incorpora a la línea de productes el cacau en pols, tant ben considerat i apreciat avui dia pels consumidors.

ANY 1968

Josep Canadell i Barbí juntament amb el seu fill Josep incorporen a l'accionariat de l'empresa el Sr. Cartier. Aquest aporta a l'empresa la marca "Cémoi" i es passa a una nova denominació: Las Comas - Cémoi, S.A.

ANY 1975


Entra com a nou soci majoritari el Sr. Jordi Gusinyé i Canadell ocupant el càrrec del Sr. Cartier. En aquest any la fàbrica es modernitza i s'expandeix traient un nou producte que encara no existia en el mercat, els turrons de xocolata (comercialitzats amb la marca "Las Comas"). Aquesta marca, pionera a nivell mundial en l'elaboració d'especialitats de turró de xocolata, és d'una excel·lent qualitat, motiu pel qual avui dia encara es poden degustar.


ANY 1998


Compra la companyia José M. Pérez i familia, diversificant el sector de les xocolates i el cacau llançant al mercat noves línies de productes, entre ells el GRAN SELECCIÓN.
A més a més, la familia Pérez dóna una gran empenta a la companyia amb el desenvolupament
d'una nova línia de productes dietètics (Body-10, Nutrisiluet, etc...) per al control de pes, productes que es comercialitzen a nivell mundial.


VEGI ELS NOSTRES PRODUCTES:

Torrons

Xocolates

Xocolata en pols

Bombons

Home Page

info.